Image by Ben Blennerhassett

Welkom bij het participatief onderzoeksproject "Supporting primary care for sleep disorders, including insomnia, in an adult population."

 

Download mogelijk

Dit project heeft geleid tot het ontwerp van een geïllustreerde patiëntenbrochure over de aanpak van slapeloosheid. Hoewel de brochure...

 

Over het project

Dit project is ontstaan vanuit een nood in de eerstelijnszorg aan meer ondersteuning in de psycho-educatie van patiënten voor de behandeling van insomnia. Het beoogde om geschreven materiaal te ontwikkelen in samenwerking met de doelgroep. Zo geschiedde ook - te midden van COVID-19.

Het was een gefaseerd project, waarin zowel ervaringsdeskundigen als eerstelijnszorgverstrekkers aan hebben bijgedragen. Het resultaat is een informatieve, maar vooral toegankelijke brochure die ingezet kan worden in de eerstelijnszorg.

U kan de brochure hieronder downloaden. Deel 1 omvat een algemene brochure met slaap- en psycho-educatie, alsook beperkte medicatie-educatie. Deel 2 omvat meer ideeën voor doorverwijzing voor patiënten die reeds gekend zijn met de basisinformatie.

Wil je enkele gedrukte exemplaren ontvangen? Vul het inschrijfformulier hieronder in. We laten je dan zo snel mogelijk weten wat mogelijk is. De eerste oplage is beperkt.

Groepsdiscussie
 

Inschrijfformulier

Bedankt voor de inzending!

 
Legal Research en Schrijven

Contact

Bedankt voor je interesse in ons project. Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen. Ik kom er dan zo snel mogelijk bij je op terug!

Bedankt voor de inzending!